Deprecated: Required parameter $handle follows optional parameter $type in /customers/6/9/a/gyroconsult.com/httpd.www/wp-content/themes/materialis/inc/functions.php on line 310 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/9/a/gyroconsult.com/httpd.www/wp-content/themes/materialis/inc/functions.php:310) in /customers/6/9/a/gyroconsult.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 691 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/9/a/gyroconsult.com/httpd.www/wp-content/themes/materialis/inc/functions.php:310) in /customers/6/9/a/gyroconsult.com/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 699 Skal din lægepraksis akkrediteres? [OLD] – GYRO

Skal din lægepraksis akkrediteres? [OLD]

 

Ved lovkrav skal alle danske klinikker akkrediteres, for overordnet at sikre at standardprocedurer og processer overholdes i samtlige praksisser rundt om i landet. Hvis ikke disse lever op til standarderne, bliver lægeklinikken ikke akkrediteret, hvilket vil medføre et potentielt tab af ydernummer.

Akkrediteringsforløbet er en ressource -og tidskrævende proces for den enkelte praksis.

Kort om Gyro Praksis Akkreditering

Gyro Praksis Akkreditering er en konsulentvirksomhed, der er specialiseret i at hjælpe de danske lægeklinikker igennem akkrediteringsprocessen på baggrund af erfaring og indsigt i akkreditteringskravene. Vi har samlet et team bestående af både erfarne læger med over 25års erfaring i almen praksis og proces og kvalitetskonsulenter fra DTU med over 10 års erfaring i offentlig kvalitetskontrol, hvilket lægger et stabilt grundlag for den hjælp vi tilbyder.

I fællesskab har vi udarbejdet et skræddersyet forløb, der sikrer at din praksis bliver akkrediteret uden anmærkninger.

Vi sikrer at du kommer mål til tiden

Gyro Praksis Akkreditering tilbyder både forløb, der overtager ansvar for klinikkens akkrediteringsproces fra start til slut eller et komplet overblik over klinikkens nuværende status med rådgivning omkring eventuelle optimeringspunkter, som skal opfyldes for at blive akkrediteret.

Ved at modtage vores hjælp, vil I opleve et fuldstændigt kvalitetssikret, procesoptimeret og tidsbesparende akkrediteringsforløb,

Ved at overlade din lægekliniks akkreditering til os, sikrer du:

  • Akkreditering uden anmærkninger
  • Korrekt dokumentation af alle processer; både interne og obligatoriske
  • Rettidighed ift samtlige elementer af akkrediteringsforløbet
  • Implementering af de nyeste og gældende DDKM standarder

Gyro Praksis Akkreditering tilbyder

Vi kan sikre dig et sikkert og veldokumenteret forløb bestående af forskellige trin, der tilpasses til det aktuelle behov.

    1. trin – Forundersøgelse og overblik

Forløbet begynder med en systemisk udarbejdet forundersøgelse af klinikken i overensstemmelse med de definerede DDKM standarder. I denne analyse udfører vi en specifik modenhedsgradsanalyse indeholdende væsentlige indikatorer, såsom evalueringen af eksisterende processer og procedurer, der samlet skaber et fuldkomment overblik.

    2. trin – Forbedringer

I dette trin har Gyro Praksis Akkreditering i forvejen udfærdiget en rapport der indeholder al dokumentation for klinikkens akkrediteringsprocesser. Rapport gennemgår vi i fællesskab for at forklare samtlige procesoptimeringer, samt besvare tvivlsspørgsmål, der samlet sikrer at klinikken bliver akkrediteret.

    3. trin – Implementering

Ved ønske om hjælp til hurtig og effektiv implementering, tager vi ansvaret for at iværksætte de aktuelle forbedringer, hvad end de måtte være.

Vi har udarbejdet en brochure (Brochure Gyro Akkreditering) der kan bestilles her på vores hjemmeside og som forklarer med flere detaljer, hvordan Gyro kan hjælpe din klinik. Hvis du er i tvivl kontakte os via vores telefon.